icon
user
b...a...
Aylardır sitede yazıyorum. Skor bende. Hastalıkları olanların yüzde sekseni sohbet anlatım peşinde. Alternatif yöntem soruyor para harcamak istemiyorlar. Herşeyin temeli ekonomi yani paradır. Kimide dolandırılacağını sanıyor. Şunu sormak lazım. Hastalıklarına çözüm bulamamışsın.
user
E...C...
Selahattin Bey, bence yanlış yerdesiniz. Satış pazarlama için başka siteler sizin icin daha uygun olacaktır. Kendinizi boşuna yormayın.
user
Ö...Ö...
Selahattin Bey bu nasıl bir tavırdır? Burası aynı derdi paylaşanların mekanı, dertler paylaştıkça azalır mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Lütfen başkalarını rahatsız etmeyin
user
D...D...
Sen istediğin gibi bir site bulamamışsın boş konuşuyorsun.Gerçekten yolunacak kaz arama peşindeysen e.ticaret sitesi aç.Hastalığı olan insanları haksız yere eleştirme bir de!!!!!
user
H...Ö...
Talihsiz bir açıklama olmuş Selahattin bey, platformun amacı asla bu söyledikleriniz değil. Amacınız bunlar ise de burası yeri değil!
user
F...K...
Bu nasıl bir üsluptur, bu platformun ortaya çıkma sebebine ters bir kere. Burada insanlar tecrübe paylaşıyor, hastalığını yendiği haberini veriyor motive ediyor. Gidin kendinize bir e-ticaret sitesi kurup satışınızı oradan yapın!!!
user
e...K...
Sitenin amacı o. Siz ne satıyorsunuzda alan olmadı bu nasıl konusma

No Comment

MateHand

Would you like to try our mobile application?