icon
user
T...U...
Sağ adrenal bez üzerinde 5 cm e yakın kitle tespit edildi.Kanda ve idrarda hormon testleri normal ancak doktorlar iyi huylu mu kötü huylu mu karar veremeyip ameliyat önerdiler.Böbreküstü adrenal bez ameliyatı olan var mı alternatif tedavi yok mu ?
user
T...U...
Çok üzücü gerçekten tabi her ölümün bir sebebi var takdir i ilahi diyelim.Ben de araştırıyorum ameliyatsız tedavi var mı olumlu tarafı tabi ki kistten kurtulmak ama olumsuz yönleri neler öğrenmeye çalışıyorum.Tabi takibini yaptıracağım ihmal etmem bu saatten sonra.
user
E...G...
Evet o kist yıllar içinde tümöre dönmüş yine belirti yok ordan bir pıhtı akciğerlere atıyor...Dr lar bile çok üzüldü .Zamanında kontrol takip yapilsaymiş alınırdı en kötü tek böbrek alinirdi dediler ama ihmal böyle bişey .Yada takdiri ilahi bilemedim.
user
T...U...
Başınız sağolsun annenizi böbreküstü bezindeki kistten dolayı mı kaybettiniz öyle mi söyledi doktorlar ?
user
E...G...
Annemin neler yapmadığını anlamak için bu kadar sordum Zamanında minik bir kist var ona baktir demişler tabi baktirmamiş .Hić sikayetide olmadı taaki 69 yaşına kadar .Onu kaybettik.Kaç yaşindasiniz bilmiyorum ama lütfen o ameliyatı olun.
user
E...G...
Anladım teşekkür ederim.Geçmiş olsun size doktorları dinleyin ve ameliyatınızı olun lütfen.
user
T...U...
Hayır önce ultrasonda görüldü tahliller daha sonra yapıldı
user
E...G...
Böbrek ultrasonunda görüldümü ,diğerleri yapılmadan
user
T...U...
Şikayetim yoktu ürolojide genel muayene sırasında rast gele tespit edildi.Ultrason mr tomografi tekrar tekrar çekildi ve sonuç ameliyat.Halen bir şikayetim yok ama doktorlar kesinlikle ameliyat olmalısınız diyor
user
E...G...
Şikayetleriniz neydi? Nasıl tespit edildi biraz bilgi verirmisiniz?ultrasondamı görüldü

No Comment

MateHand

Would you like to try our mobile application?