icon
user
M...B...
Gözümde göz bebeğime doğru yayılan #pinguekula adı verilen bir kitle var. Şimdilik zarar vermiyor ama estetik olarak kötü görünüyor. Lazerle alınabiliyormuş. Aynı rahatsızlığı yaşayan var mı acaba?
user
C...E...
Merhabalar benimde bu konu ile ilgili bir sorum vardı farklı odaya açmışım. İki gözümdede #pinguekula mevcut sağ gözümde daha belirgin ve uykusuzluk tv yada tele bakma makyaj soğan doğrama vr hatta güneşe çıkma gibi nedenlerle kızarıp ağrıya neden oluyor hatta bazen avmlerde yanı
user
D...L...
Çok rahatsız etmiyorsa göz üzerinde böyle bir operasyona (kesi + dikiş ya da yapıştırma) gerek var mı @oftalmolog hocam?
user
M...B...
Teşekkür ederim ilginize. Muayene olduğum doktor lazerle alınsa bile tekrarlayacağını söylemişti. O yüzden ameliyat mantıklı gelmemişti ama tekrarlamayacağını bilsem aldırırım açıkçası.
user
k... g...
Çeşitli laser ışınları göz hast tedavisinde yaygın kullanımı olan tedavi yöntemleridir.Genel manada da halk arasında dikişsiz yapılan ameliyat çağrışımını uyandırır ya da biz hekimler tarafında uyandırılır.Tek başına laser kullanılarak hastalığın bir tedavisi yoktur dikiş matarye

No Comment

MateHand

Would you like to try our mobile application?