icon
user
Ö...U...
Stres ve üzüntüden dolayı bende kalp ritim bozukluğu meydana geldi. Doktor ilaç verdi yorma kendini stres yapma dedi. İnternetten benimle aynı durumda olanlara baktım ameliyat olan var ölümcül diyen var felç kalırsın diyen var bunları okuyunca insan daha çok stres yapıyor.
user
c.......
Kalp ablasyonu diye bir uygulama var araştırın derim geçmiş olsun
user
A...i...
Merhaba Sabah 15 tane yaş üzüm aksam da 15 adet yaş üzüm ve magnezyum desteği ile geçti bende
user
H...Ç...
Kötü duygular hastalıkları tetikler. İyimser olun
user
H...Ö...
Aynı durum oluşmuştu, kalp ritmi 160lara çıkıyordu bir anda. Stres, kahve ve çay tüketimi kesinlikle tetikliyor. Holter takılmıştı bana da ama o gün olmadı mesela🤷‍♀️. Dediğiniz durum sanırım kalpte bir damarı yakıyorlar tam detay bilmiyorum ama bu konuda en yetkin doktorunuzdur
user
Y...A...
Çok geçmiş olsun. Bendede 5 sene önce vardı.holter taktılar . Doktor sonra ilaç verdi. İlk zamanlar çok kafama taktım sürekli kalbimi dinliyordum. Panik atak yapıyordum . Zamanla takmamayı öğrendim. Şuan geçti çok şükür iyiyim.
user
F...K...
Herkesin bünyesi yaşantısı farklı İnsanlarlar tecrübelerini paylaşıyor Sen doktorunu dinle karamsar olma ve çok düşünme. Benim arkadaşımda da var doktor ileri seviye dedi ama o kadar rahat ki ve bu rahatlığının faydasınıda gördü. O yüzden olumlu olmakta fayda var.

No Comment

MateHand

Would you like to try our mobile application?