icon
user
M... G...
Çocukluk çağı cinsel travmaları erişkin dönemde sağlıklı ve normal cinsel yönelim ve ilişki kalitesini etkiler.
user
M... G...
Dsm 3 ten itibaren tüm dsm yi takip ediyorum merak etmeyin. DSM yi 93 ten beri 30.yildir gayetbiyi takip ediyorum. İlginize ve bilgilendirmenizi teşekkürler.
user
E...B...
Kişisel görüşünüzü bilimin içine katmaya çalışmanız üzücü. DSM - 5 adlı kitaptaki ilgili bölüme tekrar bir göz atabilirsiniz. Söylediğiniz üzere normal ve anormal kavramları bunun için kullanılıyor mu diye, saygılar
user
M... G...
Normal ve anormal kavramı encisellik karsit cinsellik ve iki cinse de yönelimi olan biseksuellik konusunda benim derin psikiyatri youtube kanalımda birkaç videom var. Normal olan kadının erkeğe, erkeğin kadına yönelmesidir. Gerisi normalden sapmadır.
user
E...B...
"normal" cinsel yönelimden kastınız nedir? Yahut anormal cinsel yönelim sizce eşcinsellik midir? Detaylandırabilir miyiz? (normal ve anormal kavramlarının cinsel yönelim için geçerli olduğunu düşünmüyorum, saygılar)
user
a...ş...
bazı travmalar yaşadım küçükken . bayanlara cinsel manada hicbirsey hissedemiyorum. Çok istedim ama olmadı hatta nisanlandim olur diye. yine olmadı . Keşke dünyaya gelmeseydim. böyle olacigima.arastirmama göre tedavisi ve çözümüde yok değil mi.

No Comment

MateHand

Would you like to try our mobile application?