icon
user
t.......
Merhaba. 2 yıldır vitiligo ile boğuşuyorum. Malum çok inatçı. 6 aydır da ışık tedavisi alıyorum ama azalmadığı gibi artış söz konusu. Var mı kırtulabilen?
user
t.......
Alper bey merhaba . Engin hocaya bugün ben de gidip başladım, bi kortizon hapı verip haftada iki gün 5 er tane kullan dedi ex lazer ile beraber i. Size de aynı uygulama mı yapıldı
user
A...A...
Bende 10 yıldır vitiligo hastasıyım. Takmıcaksın viticolor gel var ten rengin müsaitse etkili bir kapatıcı su ve terden etkilenmiyor uzun süre kapatıyor. Kafana takmayıp yok sayınca hızı kesiliyor. Viticolor gel arayıp bulamayanlara dolap ıyhulaması üzerinden ulaştırıyorum.
user
t.......
Tüm kabin ışık olarak alıyorum. Puva oluyor adı sanırım adı. Tüm değerlere baktırdım tabi. Hiçbirinde sorun gözükmüyordu. Taclorin ve kortizon dönüşümlü çok kullandım. Yüzde etkili oldu ama el ve vücut maalesef.
user
A...A...
Ne kadar vitamin vs takviyesi desenizee vitiligo dinlemiyor maalesef. Ama baktırmak çok önemli. D vitamini özellikle. Ancak uzun seanslı puva tedavileride sıkıntılı. Tacrolin + excimer fototerapi kesin çözüm . Çok büyük etki. Hemde tüm vücut ışın almamış oluyor
user
A...A...
Turgay bey ışık tedavisini puva olarakmı alıyorsunuz
user
M...K...
Keşke işin tedavisi olmasaydiniz.Once vitiligoyu ne tetikliyor onun bulunması lazım.mesala troid var mı, romatizma,şeker yani başka otoimmun hastalığı var mı.Sonra bağırsak, eksik vitaminlr B12,demir,d vitamini.d vitamini yüksek olacak 80 üstü.
user
D...Ç...
7 yıldır Vitiligom var. Işık bir yere kadar çözüm değil. Ben özellikle güneş hapı kullaniyorum en azından ilerlemiyor.

No Comment

MateHand

Would you like to try our mobile application?