icon
user
f...t...
Selamlar... 39 yaşindayim kardesimle bu hastaliğin muzdaribiyiz. Belki biseyler önerenler olur diye geldim... psöretin kullaniyoruz. Doğal yontem onerecek var mi acaba?
user
S...T...
Yüzde yüz doğal olanı kullanın
user
S...S...
Sabri bey merhaba, ben de iktiyoz hastasıyım gül suyu ve gliserin karışımı yapmak istiyorum. Gül suyu hangi çeşidi kullanmak gerekiyor?
user
f...t...
Evet ben 25 yasimdayken bi cildiye hastanesinde calisan arkadasimin israriyla gittim. Umudum yoktu. Doktor gorunce tanidi rahatsizligi. O zamanki adiyla NEOTIGASON basladi gunde 25 mg. Ve nemlendirici olarak da ÜREDERM LIPO yazdi. 2 hafta icinde butun kuru ve kalin cilt tabakasi
user
f...t...
Tesekkur ederim... 0542 643 45 02
user
S...T...
Olur tabi
user
f...t...
Kese yapmaniz gerekiyo mu? Ben bu ilaci kullaniyorum ve haftada ya da 10 gunde bir evde hamam yapip keseleniyorum ölü deriyi dökuyorum... bunu yapmazsam yine kotu bi goruntu olusmaya basliyor... acaba numarami yazsam bi resim atabilmeniz mumkun mu? Kolunuzdan mesela?
user
S...T...
Bildiğin kuru toprak gibiydi özellikle kaval kemiği kollar v.s , kullandığım ilk gün sanki ıslak bir beden ile geziyor gibiydim bu da nemlenmeden dolayı oldu kabuklar yumuşadı ve banyoda döküldü ondan sonra her banyodan sonra sürdüğüm için temiz bir beden ile dolaşır oldum.
user
f...t...
Peki bu yontemi kullanmaya baslamadan önce cildiniz nasildi? Etkisi nasil oldu anlamak icin soruyorum.
user
S...T...
28 yaşındayım sağlık açısından tehlikeli bir ilaca benziyor hiç ilaç kullanmadım sanırım kullanmıyacağım da ben 2 gün de bir duş alıyorum bu ilacı sürüyorum kış ayların da bile gayet güzel bir cilt ile dolaşabiliyorum .
user
f...t...
Ben 14 yildir kullaniyorum. Ayda bir kontrole gidip takip edilirseniz sikintisi yok... hergun 1 tane 25 mg aliyorum... cildimdeki sorun tamamen yok oluyor. Yumsacik pamuk gibi oluyor... ama bi ilaca mahkum olmak istemiyorum... yan etki olarak karaciger degerlerini yukseltiyor. Sa
user
S...T...
Kendim sahibim sizin kullandığınız ilaç nasıl peki zararları ve yararları nelerdir ?
user
f...t...
Tesekkurler... siz ya da bir yakininiz mi bu hastaliğa sahip?
user
S...T...
750 gram gliserine 250 gram gül suyu çalkalayın kullanın cilt yüzeyini gayet iyi yumuşatıp temizliyor

No Comment

MateHand

Would you like to try our mobile application?